• Sponsorkliks

 • Waarschijnlijk koopt u al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

  Sponsorkliks is een mooie manier voor verenigingen in Nederland om een extra centje bij te verdienen. Het werkt via internet is eigenlijk niets meer dan een verzamel website voor veel bekende webwinkels, zoals Zalando, Bol.com, Wehkamp, Hema, V&D, Blokker, enz. Je kunt dus via Sponsorkliks deze webwinkels bezoeken en daar op dezelfde manier als anders eventuele aankopen doen (b.v.  cd’s, boeken, kleding, enz.) De prijzen voor deze aankopen zijn exact hetzelfde dan als je rechtstreeks naar deze webwinkels gaat, maar als je via Sponsorkliks op de website van de BVT naar deze winkels gaat, dan ontvangt de BVT een percentage van ieder aankoopbedrag. Dat betekent dus een extra centje voor onze vereniging (zonder dat het iemand iets extra’s kost) en dus een prima manier om de BVT aan wat extra inkomsten te helpen.

  Nog even kort hoe het werkt:

  Klik hier en ga naar de website

  Selecteer daar de winkel waar je eventueel iets wil kopen

  Bestel de artikelen die je wilt aanschaffen in de geselecteerde webwinkel

  Je betaalt de "normale" prijs van de webwinkel (dus geen extra kosten door Sponsorkliks)

  Op deze manier ben je sponsor van je eigen vereniging, zonder dat het iets kost!!

  Dit geldt voor alle aankopen via de website van de BVT en Sponsorkliks, dus niet alleen voor leden van de vereniging. Probeer daarom ook andere gezinsleden, buren, vrienden en bekenden zover te krijgen om alle internet aankopen via Sponsorkliks (wel via de website van de BVT) te doen, dat kan onze vereniging een aardig bedrag opleveren!