• Anchor Insurance, Schot verhuizingen en Ruud van Oorschot loodgieters- en installatiebedrijf verlengen sponsorcontract DWS

  7 okt 2018
 • Zaterdagavond 6 oktober zijn onze mannen van de HA1 voorzien van nieuwe shirts en tassen. Daniel Schot van Schot verhuizingen en transport, Ruud van Oorschot van loodgieters- en installatiebedrijf Ruud van Oorschot en Robert Sebrechts van Anchor Insurance Rotterdam zijn de afgelopen drie jaar erg tevreden geweest over de ontwikkeling van de spelers van onze juniorenselectie, en besloten gezamenlijk om door middel van een nieuw sponsorcontract hun vertrouwen uit te spreken in onze jonge talenten.

  Schot verhuizingen en transport is een verhuisbedrijf waar kwaliteit, prijs, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

  Loodgietersbedrijf Ruud van Oorschot is gespecialiseerd in renovatie, reparatie, verbouw, opbouw, verwarming, riool, legionellabeheersing, lekkage-onderzoek, badkamervernieuwing en onderhoud en reparatie aan cv-installaties.

  Anchor Insurance Rotterdam is in 2005 opgericht. Dit is een onafhankelijke, internationaal georiƫnteerde en servicegerichte makelaar in assurantiƫn met bijzonder specialisme in de maritieme sector.

  De sponsorcommissie bedankt Daniel, Ruud en Robert hartelijk voor het sponsoren van de HA1. 

  Heeft u ook interesse in sponsoring, neem dan contact met ons op: sponsorcommissie@hvdws.nl