• Bedankt voor een geweldige DWS Handball Cup 2019

  30 jun 2019
 • Bedankt voor een geweldige DWS Handball Cup 2019!

  Van de toernooi-organisatie kwam het verzoek om alle loterijsponsors te bedanken voor hun bijdrage aan het toernooi. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, hebben we enorm veel leuke prijzen gekregen. We hebben dus veel van de kopers van lootjes blij kunnen maken met een prijs. De lotenverkoop heeft een geweldige opbrengst voor de vereniging opgeleverd. Dus: sponsors en lotenkopers, bedankt!

  Maar uiteraard moeten er nog wat meer partijen bedankt worden. Allereerst alle teams voor het meedoen aan ons toernooi, want zonder teams zou er geen toernooi zijn. En daarbij horen natuurlijk ook de begeleiders, ouders en andere supporters, en alle scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen hebben geleid. Bedankt dat jullie er waren!

  Verder heeft de toernooi-organisatie enorm veel werk verzet om ook dit jaar weer een mooi toernooi neer te zetten, en dat is absoluut gelukt. Bedankt!

  Zonder de hulp van de vele vrijwilligers van DWS was dit niet mogelijk geweest, dus ook aan iedereen die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan dit topweekend, van de voorbereidingen, inkopen en het ophangen van de slingers tot het bakken van gebak of hamburgers, het bemannen van de bar en keuken, en alles wat je maar kunt bedenken: bedankt!

  Wij vonden het een geweldig weekend als afsluiting van dit handbalseizoen. We hopen dat jullie het net zo leuk hebben gevonden en we zien jullie graag terug bij de volgende editie van de DWS Handball Cup!

  Hieronder staat het YouTube-filmpje met het interview met Koen van Schie dat JW TV Schiedam op de eerste toernooidag heeft gemaakt.

  Klik hier voor het fotoalbum van de zaterdag met de F-, E- en D-jeugd. Klik hier voor het fotoalbum van de zondag met de C- en B-jeugd. Let op: dit zijn tijdelijke links, de foto's blijven ongeveer vier weken online staan.

  Voor nog meer foto's en filmpjes verwijzen we naar onze Facebookpagina.