• Bijna weer normaal vanaf 1 juli

  28 jun 2020
 • Vanaf 1 juli is iedereen weer welkom op ons park! Dankzij de laatste versoepelingen mogen ouders en ander publiek weer komen kijken. Ook de kantine zou dan weer open mogen, maar die heeft eerst een grote schoonmaakbeurt nodig. Zodra de kantine opengaat, horen jullie ervan.

  Voor onze sporters is het fijn dat de kleedkamers weer gebruikt mogen worden. In verband met de verbouwingen op het park stonden de kleedkamers tijdelijk vol met spullen. Twee kleedkamers zijn inmiddels weer leeg, zodat er omgekleed en gedoucht kan worden. Kleedkamer 1 is voor de heren, kleedkamer 2 voor de dames. Deze kleedkamers delen één doucheruimte, dus als er dames én heren willen douchen, moeten zij onderling afspreken wie er eerst gaan.

  Nog meer goed nieuws is dat iedereen, ook volwassenen, vanaf 1 juli weer normaal en zonder beperkingen mag handballen, zowel binnen als buiten. Ook mogen er weer wedstrijden worden gespeeld. Tijdens het sporten geldt de 1,5m-regel dan niet meer.

  Buiten het sporten, dus in de kantine en rond de velden, gelden er nog wel afstandsregels:

  • kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden;
  • jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, maar wel tot volwassenen;
  • iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 m afstand.

  Uiteraard blijft iedereen met klachten thuis.

  Nu alles weer een beetje normaal wordt, gaan we vol goede moed op naar volgend seizoen. De eerste activiteit voor volgend seizoen is de bekendmaking van de jeugdteams op donderdag 2 en vrijdag 3 juli. Ook staat er voor zondag 5 juli al een leuke beachwedstrijd op het programma. Oranje U16 speelt dan een oefenwedstrijd tegen onze jongens.

  Al met al kunnen we weer met meer vertrouwen naar de toekomst kijken. Hopelijk zien we jullie snel weer op ons park!

  Klik hier voor het protocol verantwoord sporten per 1 juli van het NHV.