• Corona - alles op een rijtje

  Op deze pagina vind je actuele informatie met betrekking tot de coronamaatregelen.

  Informatie van DWS

  Tot nader order mag er niet binnen worden gehandbald en wordt er dus buiten getraind. Buiten mag iedereen tot 27 jaar in groepsverband en met contact trainen. Vanaf 27 jaar wordt er in viertallen en op 1,5 meter afstand van elkaar getraind.

  Informatie van het NHV

  Bericht van 24 maart 2021:

  "De start van de alternatieve competitie wordt naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 maart jl. verplaatst van 10/11 april naar het weekend van 8/9 mei a.s.. Echter met uitzondering van de klasse LA-DS-01 en LA-HS-02. De teams uit die klasse zullen wel op 10/11 april starten. [...]

  Voor de alternatieve competitie zullen wij tevens geen maand voorbereiding aanhouden. Dit omdat het wedstrijden zijn waar geen consequenties aan verbonden zijn. Teams kunnen hierdoor deze wedstrijden zonder druk spelen als oefenwedstrijd. Wanneer een team straks wanneer het weer mag aangeeft later te willen instromen, dan zal het NHV daar flexibel mee omgaan.
  De alternatieve competitie zal, zodra het weer mag, dan weer geopend worden. Mede omdat tot en met 26 jaar inmiddels buiten weer volop getraind mag worden, zonder 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

  Uiterlijk eind april zullen wij jullie weer berichten over de wedstrijden die in mei gepland staan. Of deze doorgang kunnen vinden is namelijk afhankelijk van de dan geldende maatregelen."

  Update maatregelen per 23 maart 2021

  Informatie van het RIVM

  Basisregels: op deze pagina vind je de basisregels voor iedereen.

  Generiek kader 'Coronamaatregelen' voor onder andere sportverenigingen: op deze pagina vind je het generiek kader 'Coronamaatregelen'.

  Informatie van de rijksoverheid

  Informatie n.a.v. de persconferentie van 23 maart 2021

  Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport

 • De basisregels voor iedereen