• Corrie Zandwijk overleden

  19 nov 2022
 • Helaas moeten we hier het verdrietige bericht delen dat afgelopen woensdag Corrie Zandwijk is overleden. Wij wensen de familie ontzettend veel sterkte met dit zware verlies. Bij DWS kennen wij Corrie natuurlijk allemaal als de vrouw van Huib Zandwijk, de (schoon)moeder van Diana & Richard en Sylvia & Martijn en de oma van Clyde, Ruby, Roos en Daan. Alhoewel Corrie nooit lid is geweest van DWS, was zij onlosmakelijk verbonden aan onze club. Als ‘vrouw van’ was zij op de achtergrond altijd een grote steunpilaar van Huib. Jaren terug al, toen hij voorzitter was van DWS, maar ook in zijn huidige rol als projectleider van de bouw van ons nieuwe clubgebouw. 

  Corrie was het laatste half jaar van haar leven ernstig ziek, maar ging daar sterk en moedig mee om. Ze was supertrots op haar handballende (klein)kinderen en zo vaak als zij nog kon, kwam zij naar hun wedstrijden kijken. Afgelopen zomer op het veld, en zelfs afgelopen maanden nog in de zaal zagen wij haar regelmatig als zij hen kwam aanmoedigen.

  Bij DWS herinneren we ons Corrie als iemand die van haar gezin, familie en vrienden hield en altijd klaarstond voor anderen. 

  We gaan je missen, Corrie!

  Namens het bestuur en alle leden van DWS, 

  Marcel de Kort
  voorzitter

  De familie van Corrie nodigt je uit om samen met hen afscheid van haar te nemen. Het afscheid vindt plaats op woensdag 23 november om 10.30 uur bij Matrice Uitvaartbegeleiding, Prins Bernhardlaan 121 in Schiedam. Ze vinden het fijn als je een (onverpakte) bloem die jou aan Corrie doet denken wilt meenemen, zodat we samen een mooi boeket voor haar kunnen maken.