• Doneer een plank voor ons nieuwe clubgebouw!

  11 nov 2021
 • DWS is onlangs gestart met de actie ‘Doneer een plank’. Hiermee willen we minimaal 25.000 euro ophalen voor ons nieuwe clubgebouw. Op de eerste dag werden al 125 planken gedoneerd! Wil jij ook een plank schenken? Hieronder leggen we uit hoe dat gaat.

  Een plank doneren kan bij de leden van DWS. Ieder lid krijgt een doneerbonnenboekje met doneerbonnen ter waarde van 5 euro. Je kunt dus al een plank schenken voor 5 euro. Natuurlijk kun je zoveel planken doneren als je wilt!

  De actie loopt tot en met 24 december. Deze week hebben de eerste teams hun bonnenboekjes ontvangen. Elke twee weken laten we weten wat de tussenstand is. Op kerstavond maken we het totaalbedrag bekend.

  Waarom een nieuw clubgebouw?
  Ons oude gebouw werd in 1952 neergezet door onze leden zelf. Helaas was het gebouw na al die jaren helemaal op en ook niet meer veilig. Inmiddels staat het casco van een prachtig nieuw en duurzaam clubgebouw en wordt er hard gewerkt aan de inrichting. Met de start van de tweede helft van het veldseizoen hopen we het gebouw te kunnen openen. Met ons nieuwe clubgebouw gaan we als eerste sportvereniging op Sportpark Thurlede van het gas af. Voor het verwarmen van het gebouw en het water komt er een warmtepomp.