• Hallo allemaal, 

  Ik ben Jacqueline de Vries en ik ben na een afwezigheid van twintig jaar zo'n twee jaar geleden weer naar D.W.S. gekomen doordat mijn dochter (Stacey) is gaan handballen.

  Alle herinneringen van vroeger kwamen weer boven. Gezellig met z'n allen sporten, maar vooral naast de wedstrijden hele weekenden spelen en lol hebben. Ook toen was er al een jeugdbestuur (waar ik ook nog in gezeten heb) en werd er naast carnaval en disco ook tentenkamp en het grote kamp georganiseerd.

  Dit voelde meteen als thuiskomen, vooral omdat er nog zo veel bekenden van vroeger nog steeds of weer bij D.W.S. rondlopen.

  Ik help mee in de kantine met de keukendiensten, zodat de ouders die bardienst hebben niet hoeven op te letten of de patat of tosti's aan het verbranden zijn. Daarnaast heeft het bestuur aan me gevraagd om nog een andere taak voor D.W.S. op me te nemen.

  Vanaf dit seizoen probeer ik zo goed mogelijk de jeugdscheidsrechters van D.W.S. in te delen. Nu ken ik nog niet alle jeugdleden even goed, maar ik probeer zo eerlijk mogelijk de indeling te maken. Hierbij word ik geholpen door mijn voorgangster Steffie Luijten en de jeugdscheidsrechtersbegeleiders, die ook tijdens de wedstrijden de jeugdleden coachen.

  Bij D.W.S. fluiten alle jeugdleden vanaf de C-leeftijd andere jeugdteams van D.W.S. Jeugdleden die in de D spelen, mogen ook al fluiten.

  Er wordt binnenkort weer een jeugdscheidsrechterscursus georganiseerd voor de nieuwe scheidsrechters (op 27 september en 11 oktober) en later in het seizoen komt er een opfriscursus (datum nog niet bekend) voor de jeugdleden die al wedstrijden fluiten.