• Hiep hiep … HOERA!!!!!

  Er mag weer gehandbald worden door onze jeugdteams! Aanstaande zaterdag staat er een vol programma gepland op het veld: de E-, D-, C- en JB-jeugd gaan weer lekker voor het echie ballen. Voor het volledige schema kunt u terecht op onze website www.hvdws.nl.

  Natuurlijk worden deze wedstrijden door onze geweldige jeugdscheidsrechters gefloten. Eindelijk mogen de scorekaartjes, de gele kaart, het fluitje en het mooie zwarte shirt weer uit de kast.

  We hebben er zin in en kunnen eigenlijk niet wachten!

  Er zijn nog wel wat puntjes waar we jullie aandacht voor vragen:

  Thuispubliek
  Helaas is het nog niet mogelijk om als ouder naar uw kind te komen kijken. Dat vinden we heel jammer, we hadden u graag laten zien hoe mooi ons nieuwe clubgebouw er van buiten al uitziet. We hopen dat u na de volgende versoepelingen weer van harte welkom bent op het veld. Dan kunt u zelf zien hoe PRACHTIG onze nieuwe thuishonk is en wordt. 🤩🤩🤩

  Uitpubliek
  Voor uitwedstrijden gelden andere regels, want daar vallen rij-ouders onder de begeleiding van het uitspelende team. Het is dan alleen wel de bedoeling om het aantal rij-ouders zo beperkt mogelijk te houden, wat inhoudt dat de kinderen zoveel mogelijk met elkaar meerijden naar de uitwedstrijd. (Voor de kids boven de 12 jaar: vergeet de mondkapjes niet!)

  Kantine en douches
  Officieel mogen we daar weer gebruik van maken, maar dat wordt in ons geval een beetje lastig, dus douchen op het veld zit er even niet in. Maar bij de uitwedstrijden, tenzij anders vermeld, is het weer een heerlijk teamgebeuren dat douchen.

  Onze keukenploeg heeft natuurlijk ook nog geen mooie keuken of bar tot haar beschikking, maar ook zij zijn blij dat er weer wat verkocht mag worden. Zij gaan zaterdag een ware kofferbaksale houden, dus er wordt gezorgd voor een natje en een droogje. Wel met allemaal verse producten hoor, geen zorgen. 😉

  Parkeren
  Zoals de meesten al weten, is het chaos op de Parkweg. We raden aan om zoveel mogelijk met de fiets naar DWS te komen op trainings- en thuisspeeldagen. Wanneer er uit gespeeld wordt, bepaalt de desbetreffende coach waarvandaan en hoe laat er vertrokken wordt. Houd dus de teamapp goed in de gaten.

  Dan nog even een vraagje:

  Vrijwilligers
  We hebben het net al even over onze nieuwe accommodatie gehad. Het gebouw staat en ziet er prachtig uit. Echt waar! Nu moet de binnenzijde nog gefikst worden en daarvoor zijn we nog op zoek. Op zoek naar handige klussers, die een paar uurtjes willen helpen met het mooi maken van ons pareltje.
  Heeft u tijd en zin of kent u iemand die reuze handig is, wat tijd over heeft en graag een steentje bijdraagt: laat het weten.
  Alle hulp is welkom!

  Dit is het voor nu, op naar zaterdag!
  Alle jeugdleden, coaches en scheidsrechters, heel veel plezier met jullie wedstrijden en zet 'm op 💪🏼🔵⚪🔵⚪

  TZ