• Jongens A en B spelen toernooi in Verl

  9 jun 2019
 • Dit weekend hebben de jongens A en B in Duitsland meegedaan aan de Verler Handball Cup. Vrijdagmiddag reisden ze af naar Verl, waar die avond het toernooi werd geopend. De poulewedstrijden werden zaterdag en zondag gespeeld, waarna op zondagmiddag om de uiteindelijke ranking werd gespeeld.

  Wedstrijden en feestjes

  De A's en de B's mochten het in respectievelijk de U19 en U17 opnemen tegen een paar Nederlandse en voor de rest buitenlandse teams. In allebei de categorieën waren er elf deelnemende teams, verdeeld over twee poules.

  Na een gezellige nacht in de gymzaal werkten de A's en de B's op zaterdag vier van de vijf poulewedstrijden af. 's Avonds kon iedereen lekker los tijdens de Player's Night, een dance party met een dj. Zondag stond iedereen natuurlijk weer fris en fruitig op het veld voor de laatste poulewedstijd. Resultaat: een vierde plaats in de poule voor zowel de A's als de B's.

  Tot slot mochten beide teams voor de laatste keer aan de bak in de wedstrijd om de zevende en achtste plaats. De B's haalden nog een keurige overwinning binnen en de wedstrijd van de A's ging jammer genoeg niet meer door, omdat hun tegenstander al was vertrokken. Allebei de teams eindigden hierdoor op de zevende plaats in de eindstand. Netjes, hoor! Klik op de afbeeldingen hieronder als je alle uitslagen wilt bekijken.

  Na de wedstrijden op zondag stond de prijsuitreiking op het programma, met daarna nog een afsluitend feest. Het zal maandagochtend dan ook niet meevallen om bijtijds de spullen in te pakken om weer naar huis te gaan ...

  Bedankt sponsors!

  Om aan dit toernooi mee te kunnen doen, hebben de jongens hun best gedaan om sponsorgeld binnen te halen. Het is beide teams gelukt om een mooi shirt te laten bedrukken met veel sponsorlogo's. Hartelijk bedankt aan alle sponsors die dit geweldige weekend voor de jongens mede mogelijk hebben gemaakt!

  Verder heeft Jumbo Wuijts Vlaardingen, de Loper, de jongens rijkelijk gesponsord met krachtvoer: van eierkoeken, krentenbollen en bananen tot sport- en proteïnedrankjes. We vinden dit een superleuke sponsoractie, heel hartelijk bedankt!

  Bedankt begeleiding en ouders!

  Uiteraard bedanken we ook de begeleiders die mee zijn geweest naar Verl en alle ouders die voor het vervoer en de nodige support hebben gezorgd. Mede dankzij jullie hebben de jongens een topweekend gehad!

  Hieronder staan een paar foto's van het weekend. Voor de foto's van de toernooiorganisatie kun je kijken op de fotopagina van de Verler Handball Cup.

 • Jongens A

 • Jongens A

 • Jongens B

 • Jongens B

 • Bedankt Jumbo!

 • Bedankt Jumbo!