• Kampioenswedstrijd heren 1

    18 mrt 2019
  • Aanstaande zaterdag speelt ons eerste herenteam om 18.55 uur zijn kampioenswedstrijd in de Groenoordhal. Onze mannen nemen het in deze topper op tegen Witte Ster, de nummer twee van dit moment. Na de verloren uitwedstrijd in Waspik eerder dit seizoen hebben ze nog een appeltje met hen te schillen, dus ze zullen er weer vol voor gaan. Bij gelijkspel of winst zijn ze zeker van het kampioenschap en promotie naar de eerste divisie.

    Veel spannender dan dit had het in de tweede divisie trouwens niet kunnen worden. De bovenste clubs bleven elkaar dicht op de hielen zitten en hoewel DWS bovenaan stond, kon het nog alle kanten op. Maar DWS deed het afgelopen weekend goede zaken. In een zinderende wedstrijd tegen naaste concurrent Oliveo (coach Marjolein durfde de laatste tien minuten zelfs haast niet meer te kijken) wisten onze mannen er in Pijnacker een knappe 36-38-overwinning uit te slepen. Vervolgens bleek Habo, ook een van de kanshebbers voor het kampioenschap, te hebben verloren van Helius, waardoor zij uit de race zijn voor de eerste plaats. Zoals verwacht won Witte Ster zondag van Rapiditas, wat met nog twee wedstrijden te gaan de onderstaande stand oplevert.

    Nu zijn onze mannen er dus wel héél dichtbij ... Zaterdag kunnen ze tegen Witte Ster uiteraard julllie aanmoedigingen gebruiken. Doe je DWS-shirt aan, neem toeters mee en help onze heren kampioen te worden!

    Na de wedstrijd van de heren spelen de jongens A om 20.30 uur tegen Vlug en Lenig. Blijf hen dus ook nog lekker even aanmoedigen. Want als de heren inderdaad kampioen geworden zijn, barst het feest na die wedstrijd los in de kantine van de Groenoordhal. Jullie kunnen dan tijdens de afterparty de mannen van heren 1, de A's die hun steentje hebben bijgedragen aan het kampioenschap en natuurlijk Marjolein en Ruud feliciteren. Tot zaterdag!