• Meisjes C kampioen in Izegem

  22 apr 2019
 • De meisjes C zijn kampioen geworden tijdens het jeugdhandbaltoernooi van de Belgische handbalvereniging Izegem! Afgelopen zaterdag mochten ze aan het eind van de dag in de finale aantreden tegen DCH Waasmunster. Dit werd een reuzespannende finale die in 6-6 eindigde en waarbij de pingels vervolgens de beslissing brachten. Supergoed gedaan, meiden!

  Ook de meisjes B leverden een goede prestatie in Izegem. Zij eindigden op een mooie derde plaats.

  In Aalsmeer werd dit paasweekend het Jac Stammes-toernooi gespeeld. Ook hier was DWS vertegenwoordigd, en wel met de gemengd D en de meisjes A. Op de  eerste speeldag wisten de D's beslag te leggen op de tweede plaats in hun poule. De meisjes A eindigden in hun poule als derde. Dit betekende dat beide teams op de tweede speeldag verder mochten spelen in de middenpoule.

  De gemengd D werd in de middenpoule heel knap eerste, wat hen een mooie 5e plaats opleverde in de eindstand. De meisjes A wisten er in de middenpoule nog één gelijkspel uit te slepen, de andere twee tegenstanders bleken net te sterk. Maar ook zij hebben ervoor gestreden. We hopen dat jullie allemaal een leuk toernooi hebben gespeeld!

  Hieronder staan een paar foto's van de finale van de meisjes C in Izegem. Kijk voor meer foto's en filmpjes, ook van de andere teams, op onze Facebookpagina.