• OPBRENGST BELACTIE VRIENDENLOTERIJ

  2 apr 2024
 •  

  Op vrijdag 26 januari heeft een groep vrijwilligers vanuit de Groenoordhal gebeld met leden, oud-leden, vrienden en familie. Het doel was hierbij zoveel mogelijk nieuwe loten te verkopen en zo met de Vriendenloterij mee te spelen voor DWS.

  Voorafgaand aan deze belactie had DWS al 49 loten geregistreerd staan. Dit leverde per jaar een mooie opbrengst van 3780 euro op. Door het organiseren van deze belavond ontving DWS van de Vriendenloterij een startbedrag van 1000 euro. De 57 loten die op deze avond zijn verkocht door onze vrijwilligers leverden een bonus op van 750 euro. De avond zelf leverde dus al 1750 euro op. De jaaropbrengst zal uitkomen op ruim 8000 euro!

  We willen daarom vanaf deze plaats alle deelnemers en de (zeer gedreven) bellers van harte bedanken voor deelname en de fantastische inzet. De Vriendenloterij is een belangrijke inkomstenbron voor veel sportverenigingen. Zo mochten wij op 15 november al een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen in het kader van 'vereniging van de maand'.

  Ben je die avond niet gebeld? Of ken je mensen die nog niet voor DWS meespelen? Overtuig hen of jezelf dan om ook mee te doen! Meer info is te vinden op de website van de Vriendenloterij.