• Overlijden John Reurling

  "Dames en heren scheidsrechters, hier volgt uw beginsignaal!"

  Vele jaren was John Reurling degene die deze woorden uitsprak vanaf zijn overzichtelijke plaats op het DWS-veld. Niet alleen met het DWS-pinkstertoernooi, maar ook bij het door de afdelingsjeugdcommissie georganiseerde Zilverenbaltoernooi. Altijd duidelijk en helder van toon de lijst van 16 velden doorlopen om alle deelnemers op tijd bij het veld aanwezig te laten zijn. Door zijn heldere stem en zijn gedrevenheid om iets goed te doen, heeft John Reurling later ook als speaker gefungeerd bij vele Holland-toernooien.

  Verder is John heel veel jaren verzorger geweest van onze herenselectie. Altijd aanwezig op trainingsavonden en uiteraard ook tijdens de wedstrijden. Veel DWS’ers hebben bij John op de tafel gelegen met hun klachten over pijnlijke spieren en/of blessures. Ook dit deed John met veel passie en niets was hem te veel. Als speler heeft John heel veel jaren gespeeld in onze herenselectie en ook daarin was hij gedreven, sportief en een doorzetter.

  Afgelopen week is John Reurling plotseling op 67-jarige leeftijd overleden. Veel te vroeg uiteraard en een groot verlies voor zijn naaste familie, collega’s en vrienden, maar ook voor DWS. Wij wensen hen enorm veel kracht toe met het verwerken van dit verlies.

  Namens DWS,

  Marcel de Kort

  Voorzitter