• Sponsoravond vrijdag 5 oktober

  7 okt 2018
 • Op vrijdagavond 5 oktober is de sponsorcommissie met (bijna een bus vol) sponsoren en de Club van ... naar de RAI in Amsterdam gereden. Onze hoofdsponsor van de herenselectie, CALEX, had de sponsorcommissie uitgenodigd om samen met de sponsoren van DWS hun stand op de vt wonen&design beurs te bezoeken. Wij zijn deze avond door de heren van CALEX op hun mooi ingerichte stand enorm in de watten gelegd en hebben een gezellige avond gehad.

  Na teruggekeerd te zijn in Schiedam heeft de buschauffeur een grote groep enthousiastelingen afgezet in het centrum van Schiedam. Daar is nog gezellig wat gedronken en nagepraat.

  Wij bedanken CALEX, alle sponsoren en de Club van ... voor de leuke avond. 

  Veel leden van onze vereniging zijn lid van de Club van ... U sponsort de vereniging per jaar het bedrag dat DWS op dat moment oud is (dit seizoen 79 euro). Met dit bedrag kan de sponsorcommissie de vereniging in veel opzichten extra faciliteren. Hierbij kunt u denken aan (bijvoorbeeld) extra trainingsfaciliteiten of een tenue voor onze leden. 

  Wilt u ook lid worden van de Club van ..., neem dan contact op met Elkan, Stefan, Marianne, Gert-Jan of Martijn, of stuur ons een e-mail: sponsorcommissie@hvdws.nl