• SponsorKliks

 • Waarschijnlijk koop je regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het je een cent extra kost!

  SponsorKliks is een mooie manier voor verenigingen in Nederland om een extra centje bij te verdienen. Het werkt via internet en is eigenlijk niets meer dan een verzamelwebsite voor veel bekende webwinkels, zoals Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Hema, Thuisbezorgd.nl, Booking.com, enz. Je kunt dus via SponsorKliks deze webwinkels bezoeken en daar op dezelfde manier als anders eventuele aankopen doen (b.v. boeken, kleding, een stedentripje of een pizza).

  De prijzen voor deze aankopen zijn exact hetzelfde als wanneer je rechtstreeks naar deze webwinkels gaat, maar als je via de Sponsorkliks-pagina van DWS naar deze winkels gaat, dan ontvangt DWS een percentage van ieder aankoopbedrag. Dat betekent dus een extra centje voor onze vereniging (zonder dat het iemand iets extra’s kost) en dus een prima manier om DWS aan wat extra inkomsten te helpen.

  Zo werkt het:

  Klik hier en ga naar de SponsorKliks-pagina van DWS.

  Selecteer op de SponsorKliks-pagina van DWS de winkel waar je iets wilt kopen.
  Bestel de artikelen die je wilt aanschaffen in de geselecteerde webwinkel.
  Je betaalt de normale prijs van de webwinkel (dus geen extra kosten door SponsorKliks).
  Op deze manier ben je sponsor van je eigen vereniging, zonder dat het iets kost!!

  Dit geldt voor alle aankopen via de SponsorKliks-pagina van DWS, dus niet alleen voor aankopen door leden van de vereniging. Probeer daarom ook andere gezinsleden, buren, vrienden en bekenden zover te krijgen om alle internetaankopen via de SponsorKliks-pagina van DWS te doen. Dat kan onze vereniging een aardig bedrag opleveren!

  Tip: als je op het SponsorKliks-logo op onze homepage klikt, ben je meteen op het juiste adres!

  Tip: je kunt in Chrome bestelknoppen van je favoriete webwinkels op je bladwijzerbalk installeren. Als je dat doet, hoef je niet meer eerst naar de SponsorKliks-pagina als je iets wilt bestellen en wordt sponsoren dus wel héél eenvoudig. Bekijk de onderstaande instructievideo en installeer bestelknoppen van jouw favoriete webwinkels. Het is heel makkelijk, iedereen kan het.

  Tip: er is ook een SponsorKliks-app. Als je de app voor het eerst start, moet je aangeven welk goed doel je wilt sponsoren, handbalvereniging DWS dus. Zodra je vervolgens online iets wilt kopen, doe je dat gewoon via de SponsorKliks-app. Lekker makkelijk! De app is er voor IOS en Android.