• SponsorKliks

 • Waarschijnlijk koopt u al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

  SponsorKliks is een mooie manier voor verenigingen in Nederland om een extra centje bij te verdienen. Het werkt via internet en is eigenlijk niets meer dan een verzamelwebsite voor veel bekende webwinkels, zoals Zalando, Bol.com, Wehkamp, Hema, Thuisbezorgd.nl, Booking.com, enz. Je kunt dus via SponsorKliks deze webwinkels bezoeken en daar op dezelfde manier als anders eventuele aankopen doen (b.v. boeken, kleding, een stedentripje of een pizza).

  De prijzen voor deze aankopen zijn exact hetzelfde als wanneer je rechtstreeks naar deze webwinkels gaat, maar als je via Sponsorkliks op de website van D.W.S. naar deze winkels gaat, dan ontvangt D.W.S. een percentage van ieder aankoopbedrag. Dat betekent dus een extra centje voor onze vereniging (zonder dat het iemand iets extra’s kost) en dus een prima manier om D.W.S. aan wat extra inkomsten te helpen.

  Nog even kort hoe het werkt:

  Klik hier en ga naar de website.

  U komt op de pagina van hv D.W.S.

  Selecteer daar de winkel waar u eventueel iets wilt kopen.
  Bestel de artikelen die u wilt aanschaffen in de geselecteerde webwinkel.
  U betaalt de "normale" prijs van de webwinkel (dus geen extra kosten door SponsorKliks).
  Op deze manier bent u sponsor van uw eigen vereniging, zonder dat het iets kost!!
  Dit geldt voor alle aankopen via de website van D.W.S. en Sponsorkliks, dus niet alleen voor aankopen door leden van de vereniging. Probeer daarom ook andere gezinsleden, buren, vrienden en bekenden zover te krijgen om alle internet aankopen via SponsorKliks (wel via de website van D.W.S.) te doen. Dat kan onze vereniging een aardig bedrag opleveren!

  Tip: als je op het SponsorKliks-logo op onze homepage klikt, ben je meteen op het juiste adres!

  Tip: er is ook een SponsorKliks-app. Als je de app voor het eerst start, moet je aangeven welk goed doel je wilt sponsoren, handbalvereniging D.W.S. dus. Zodra je vervolgens online iets wilt kopen, doe je dat gewoon via de SponsorKliks-app. Lekker makkelijk! De app is er voor IOS en Android.