• Start alternatieve competitie gepland op 8/9 mei

  25 mrt 2021
 • Zou het dan toch eindelijk gaan gebeuren? We hopen het zo! Het NHV liet weten dat de start van de alternatieve competitie nu gepland staat in het weekend van 8/9 mei: 

  “De start van de alternatieve competitie wordt naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 maart jl. verplaatst van 10/11 april naar het weekend van 8/9 mei a.s. Echter met uitzondering van de klasse LA-DS-01 en LA-HS-02. De teams uit die klasse zullen wel op 10/11 april starten. […] 

  Voor de alternatieve competitie zullen wij tevens geen maand voorbereiding aanhouden. Dit omdat het wedstrijden zijn waar geen consequenties aan verbonden zijn. Teams kunnen hierdoor deze wedstrijden zonder druk spelen als oefenwedstrijd. Wanneer een team straks wanneer het weer mag aangeeft later te willen instromen, dan zal het NHV daar flexibel mee omgaan. De alternatieve competitie zal, zodra het weer mag, dan weer geopend worden. Mede omdat tot en met 26 jaar inmiddels buiten weer volop getraind mag worden, zonder 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

  Uiterlijk eind april zullen wij jullie weer berichten over de wedstrijden die in mei gepland staan. Of deze doorgang kunnen vinden is namelijk afhankelijk van de dan geldende maatregelen.” 

  De geplande wedstrijden van de alternatieve competities kun je vinden in de HandbalNL-app. Uiteraard word je op de hoogte gehouden via je teamapp. Kom in ieder geval steeds lekker trainen, zodat je er begin mei klaar voor bent!