• We gaan weer trainen én ...

  21 okt 2020
 • Na de herfstvakantie, dus vanaf maandag 26 oktober, gaan we de trainingen doordeweeks weer starten zoals we gewend zijn. Dus op de gebruikelijke tijden en in dezelfde sporthallen (klik hier voor de indeling).

  Uiteraard doen we dit op een verantwoorde manier en volgens de geldende coronamaatregelen, want gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Dat betekent dat jeugd t/m 17 jaar normaal in teamverband mag trainen en iedereen van 18 jaar en ouder met 1,5 meter afstand in groepjes van 4. Klik hier voor de huidige regels voor sport.

  Omdat de competities stilgelegd zijn en de zaal toch gehuurd is, gaat de TC ieder weekend de Groenoordhal gebruiken. Het tijdschema voor de weekenden wordt iedere voorafgaande maandag bekendgemaakt aan de diverse teams en via Facebook en Instagram. De onderlinge wedstrijdjes in het weekend vinden altijd plaats in de Groenoordhal. Kom steeds op tijd en in sportkleding, want de kantine en de kleedkamers zijn gesloten.

  Het schema voor aanstaand weekend staat hieronder.

  Helaas zijn ouders en ander publiek niet welkom in de hal. Daarom proberen we zoveel mogelijk een livestream te verzorgen. Volg voor de links van deze livestreams de sociale media, of kijk in de agenda op onze website, want daar proberen we ze tijdig te publiceren.

  We zijn erg blij dat we op deze manier toch kunnen blijven sporten en we hopen weer veel enthousiaste leden te zien!